Legale

Acreditări

Concept și producție:

Acest magazin online a fost creat folosind aplicația de comerț electronic PrestaShop,răsfoiți blogul despre comerț electronic al PrestaShop pentru noutăți și sfaturi despre vânzarea online și administrarea unui site de comerț electronic.

Produsele sunt executate manual in trei variante: unicat= produs unic și după vânzre nu va mai fi vândut unul ca el (dar pot exista variațiuni pe aceeași temă dar diferite ca formă sau culoare deci cel pe care l-ati cumpărat va fi unicat!), serie mică (se pot produce aceleași produse și vinde produse identice ca formă și culoare dar va fi o serie mică- sub 50 de exemplare din fiecare), sau de serie (in care vă putem face același produs în aceeași variantă de oricâte ori va fi cerut pe site)

Program facut cu fonduri europene nerambursabile

Informatii privind solutionarea online a litigiilor in conformitate cu art. 14 alin. 1 din ODR (Online Dispute Resolution Regulation):

Comisia Europeana acorda consumatorilor posibilitatea de a rezolva disputele legate de Art. 14 Paragraf. 1 al ODR in cadrul propriei platforme online. Platforma (http://ec.europa.eu/consumers/odr) serveste ca un site unde consumatorii pot incerca sa gaseasca solutii in afara curtii judiciare asupra disputelor legate de achizitiile online si contractele pentru servicii.